Yritys

Oy Alekser Ab (0656671-8) on monialainen perheyritys, jonka päätoimiala on kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut. Olemassaolomme tarkoitus on tuottaa palveluita, jotka auttavat eteenpäin. Yrityksemme toimii rannikko-Suupohjassa. Toimitilamme sijaitsevat Kaskisissa. Haluamme omalta osaltamme olla mukana edistämässä myönteistä ja kestävää kehitystä niin lähiseudullamme kuin maailmanlaajuisestikin.

Alekserilla on voimassaoleva tilitoimisto- ja taloushallintopalveluita koskeva vastuuvakuutus.

Oy Alekser Ab:ssa Teitä  palvelevat:

 

Heli Österman, palveluyrittäjä ja hallituksen puheenjohtaja

KTM, lakiekonomi sekä bc. Uitvoerend Dans

Heli hoitaa Alekserissa erilaisia taloushallinnon tehtäviä laidasta laitaan juridiikan näkökulmia huomioiden. Hänellä on osaamista oikeudellisten tietolähteiden ja yrityksen ulkoisen laskentatoimen informaation hallinnasta. Hänen kauppatieteellisen yliopistokoulutuksensa pääaine on talousoikeudesta yritysjuridiikan linjalta sekä laaja sivuaine laskentatoimesta ja rahoituksesta. Opiskeluvuosiensa ajalta Helillä on kokemusta työskentelystä pankin asiakaspalvelussa ja pankkien kirjanpitoon liittyvän ostoreskontran hoitamisessa. Hänelle on aiemmalla työurallaan kertynyt myös käytännöllisiä ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä luovaan ajatteluun esittävän taiteen koulutuksen ja toiminnan kautta. Heli vastaa Alekserin tarjoamien liikuntapalvelujen ja hymnilaulajan palvelujen toteuttamisessa.

 

Jarkko Österman, toimitusjohtaja ja hallituksen varapuheenjohtaja

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (YJEAT), Atk-merkonomi (yo), MJK-instituutin laskentatutkinto

Jarkko johtaa Alekserin taloushallinnon palvelujen liiketoimintaa. Hän hoitaa monipuolisia taloushallinnon tehtäviä mukaan lukien sähköisen taloushallinnon prosessit. Jarkolla on pitkä, yli kahden vuosikymmenen pituinen työkokemus yritysten kirjanpitotehtävistä. Tuona aikana hän on jatkuvasti ylläpitänyt ja kehittänyt ammattitaitoaan alan ajankohtaiskoulutuksissa. Taloushallinnon töiden ohella Jarkko on ajoittain toiminut myös mikrotukihenkilönä.

 

 

Tarja Lehtonen, taloushallinnoija ja hallituksen jäsen

Liiketalouden tradenomi (AMK) taloushallinnon suuntautumisvaihtoehto

Tarja hoitaa Alekserissa taloushallinnon tehtäviä erityisalueenaan palkkahallinto. Tarjalla on pitkäaikainen kokemus ravintola-alan erilaisista palvelutehtävistä, mukaanlukien esimiestehtävät.

      

 

    

          

          

Yrityksen perusti jo vuonna 1986 kauppias Risto Taimisto kiinteistöjen omistamisen ja vuokraamisen toimialalle. Vuodesta 2013 lähtien yritys on toiminut  kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluiden sekä muiden taloushallinnon palveluiden saralla. Kaskisten Yrittäjät valitsivat yrityksen vuonna 2015 Vuoden Yrittäjäksi.