Taukojumppaa kaduntallaajille

Liikettä niveliin ja virkeyttä vartalolle15 minuutin setti jumppaliikkeitä Ohjaus Tarja / Sovellukset Heli / Valvonta Jarkko Paikka: Aleksanterinkatu 20 liepeillä Kaskisissa Pe 10.6.2022 klo 15-15.15Pe 17.6.2022 klo 15-15.15Pe 8.7.2022 klo 15-15.15Pe 22.7.2022 klo 15-15.15 Piipahda jumppaamassa!

Käärylereseptejä ja leimoja jaossa su 27.12.2020

Aleksanterinkatu 20 jouluikkunan liepeillä tapahtuu: hymnilaulaja Helvi Tulvin hätkähdyttävän hytkähdyttävä panostus sunnuntaina 27.12.2020 klo 15-17 Alekserin toimipisteellä. Helvi Tulvi jakaa erilaisia leimoja ja porsaskääryleiden reseptejä tarkkojen turvatoimien kera. Joulun jälkeen on kiva taas syödä jotain muutakin kuin jouluruokia. Terve yleisö saa yksi kerrallaan tulla ulko-ovesta tuulikaappiin asti, jossa on saatavilla käsidesiä. Maskitettu Helvi Tulvi ojentaa… Read More »

Jouluikkuna aukeaa 19.12.2020

Alekser on mukana Kaskisten jouluikkunatapahtumassa omalla ikkunallaan, joka on nähtävissä lauantain 19.12.2020 aamusta alkaen. Tämä hivenen nostalginen sommitelma löytyy Aleksanterinkatu 20:n kivipään isosta ikkunasta. Pienessä ikkunassa tontut jo odottelevat tälläkin hetkellä. Alekserin jouluisen ikkunan seremonioihin kuuluu myös hymnilauluja Helvi Tulvin hätkähdyttävän hytkähdyttävä panos. Lauantaina 19.12.2020 klo 15-17 Helvi Tulvi jakaa Alekserin toimipisteen tiloissa erilaisia leimoja… Read More »

Mukana rahanpesun torjunnassa

Taloushallintopalvelun tarjoajana Alekser kuuluu niiden asiantuntijoiden joukkoon, joilla on rahanpesulainsäädännön perusteella ilmoitusvelvollisuus rahanpesuun ja terrorismin rahoittamiseen viittaavista toimista. Ilmoitus Keskusrikospoliisin rahanpesun selvittelykeskukselle on tehtävä viipymättä, kun epäilyttävä liiketoimi havaitaan. Alekserin oman riskiarvion perusteella katsomme, että riski rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen kannalta on toiminnassamme vähäinen. Riskiarviossa olemme suunnitelleet toimintatavat, joilla vähennämme ja hallitsemme rahanpesuriskejä. Tärkeää on… Read More »

Vastuullisesti samassa veneessä

Siivoustalkoot rannalla sopivat hyvin Alekserin yritystoiminnan keskeisiin arvoihin, joista yksi on vastuullisuus. Siksi osallistuimmekin syyskuussa CERM-projektin Pohjanmaalle asettamaan haasteeseen. Projektin tavoite on edistää alueen kiertotaloutta ja kestävää kehitystä. Keräämällä roskia lyhyeltä pätkältä Kaskisten saaren rantaviivaa annoimme samalla pienen panoksen valtakunnalliselle Siisti Biitsi -projektille. Pääsimme mukaan palkintojen jakoon Polar Fileen tiloihin Närpiöön. Siellä tuli esille myös,… Read More »

Hyvää Yrittäjän päivää

Yrittäjän päivää vietetään tänään 5.9.2020. Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät , johon myös Kaskinen kuuluu, kokoontuivat tänään Seinäjoelle päättämään aluejärjestön sääntömuutoksista. Samalla oli myös paikallisyhdistyksillä mahdollisuus pitää omat sääntömuutoskokouksensa. Samalla esittäytyivät Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajiksi pyrkivät yrittäjät. Lisäksi kuulimme Olli Keskisen (Kummelista tuttu) esityksen ”Parempi työpäivä”. Keskisen esitys antoi yhden mielenkiintoisen tulkinnan yrittämiselle ja työn tekemiselle. Lyhyesti… Read More »

Mielenkiinto ja verkostot tärkeitä Micken yrittäjyydessä

Yrittäjän pitää tykätä siitä, mitä tekee. Olla kiinnostunut siitä, mitä yrittää. Tämä on kokki ja ravintoloitsija Michael Björklundin mukaan yrittäjyydessä kaikista tärkeintä. Micke syntyi yrittäjäperheeseen ja sitä kautta kasvoi yrittäjäilmapiirissä, mikä helpotti yrittäjäksi lähtemistä. Kaikessa, mihin ryhdyt on aina omat ongelmansa, niin yrittäjyydessäkin, mutta yrittäjyydessä on Micken kokemuksen mukana myös vapautta, jota hän pitää arvossa.… Read More »

Alekserin toimenpiteet koronaviruksen johdosta, päivitetty 23.3.2020

Palveluyrityksenä Alekserin on otettava erityisvastuu asiakkaistaan ja omasta toimintakyvystään. Osana vastuullista kanssakäymistä asiakkaidensa kanssa, Alekser pidättäytyy toistaiseksi kaikista lähikontakteista. Tarvittavat asiakastapaamiset ja tiedonvälitys pyritään hoitamaan joko puhelimitse tai muulla sähköisellä välineellä (sähköposti, Skype, Teams). Materiaalitoimituksista sovitaan erikseen niin, että ne ovat mahdollisimman turvallisia molemmille osapuolille. Huolimatta näistä toimenpiteistä, Alekser auttaa eteenpäin ja palvelee vanhoja ja… Read More »

Alekserin toimenpiteet koronaviruksen johdosta

Noudatamme hallituksen suosituksia mahdollisuuksien mukaan ja suosimme etätöitä, sekä vältämme ei-välttämättömiä lähikontakteja asiakkaidemme kanssa. Katsomme, että varautumisen tulee olla mieluummin yli- kuin alimitoitettua, jotta tilanteen normalisoitumiselle olisi parhaat edellytykset. Alekserin asiakaspalvelupisteen aukioloajat tiistaina ja keskiviikkona klo  13-17 perutaan toistaiseksi. Tarvittavat asiakastapaamiset sovitaan erikseen. Ollaan ensin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Huolimatta näistä toimenpiteistä, Alekser auttaa eteenpäin… Read More »