Alekserin toimenpiteet koronaviruksen johdosta, päivitetty 23.3.2020

By | 23.3.2020

Palveluyrityksenä Alekserin on otettava erityisvastuu asiakkaistaan ja omasta toimintakyvystään. Osana vastuullista kanssakäymistä asiakkaidensa kanssa, Alekser pidättäytyy toistaiseksi kaikista lähikontakteista.

Tarvittavat asiakastapaamiset ja tiedonvälitys pyritään hoitamaan joko puhelimitse tai muulla sähköisellä välineellä (sähköposti, Skype, Teams). Materiaalitoimituksista sovitaan erikseen niin, että ne ovat mahdollisimman turvallisia molemmille osapuolille.

Huolimatta näistä toimenpiteistä, Alekser auttaa eteenpäin ja palvelee vanhoja ja uusia asiakkaita samalla palveluasenteella kuin ennenkin.

Olkaa yhteyksissä, mikäli vallitseva tilanne aiheuttaa ongelmia, niin katsotaan yhdessä, mitä apua eri lähteistä olisi saatavilla.

Verohallinto tukee yrittäjiä erilaisilla helpotuksilla ilmoituksiin ja maksuaikatauluihin, tarkempia tietoja tästä linkistä:

https://www.vero.fi/tietoa-verohallinnosta/uutishuone/korona/

Suomen Yrittäjät tukevat yrittäjiä vaikeassa tilanteessa erittäin kattavilla omilla koronasivustoillaan. Linkkejä ja ohjeita löytyy mm. avustuksien ja tukien hakemiseen. Lisäksi koulutustarjonnasta löytyy koronaan liittyvä webinaari.

https://www.yrittajat.fi/yrittajat/kaikki-koronasta-yrittajalle

Valtakunnallisia linkkejä koronavirukseen liittyen

https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid–1

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19