Alekserin toimenpiteet koronaviruksen johdosta

By | 16.3.2020

Noudatamme hallituksen suosituksia mahdollisuuksien mukaan ja suosimme etätöitä, sekä vältämme ei-välttämättömiä lähikontakteja asiakkaidemme kanssa. Katsomme, että varautumisen tulee olla mieluummin yli- kuin alimitoitettua, jotta tilanteen normalisoitumiselle olisi parhaat edellytykset.

Alekserin asiakaspalvelupisteen aukioloajat tiistaina ja keskiviikkona klo  13-17 perutaan toistaiseksi. Tarvittavat asiakastapaamiset sovitaan erikseen. Ollaan ensin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Huolimatta näistä toimenpiteistä, Alekser auttaa eteenpäin ja palvelee vanhoja ja uusia asiakkaita samalla palveluasenteella kuin ennenkin.

Vaikka kontaktit ja liikkuminen vähenevät, hankintoja erityisesti pienyrittäjiltä kannattaa nyt tehdä, jotta paikallinen palvelutarjonta säilyy tässä poikkeustilanteessa.

Verohallinto tukee yrittäjiä erilaisilla helpotuksilla ilmoituksiin ja maksuaikatauluihin, tarkempia tietoja tästä linkistä:

https://www.vero.fi/tietoa-verohallinnosta/uutishuone/uutiset/uutiset/2020/verohallinto-tukee-yrityksi%C3%A4-koronatilanteessa/

Suomen Yrittäjät tukevat yrittäjiä vaikeassa tilanteessa omilla koronasivustoillaan, lisäksi koulutustarjonnasta löytyy koronaan liittyvä webinaari.

https://www.yrittajat.fi/yrittajat/kaikki-koronasta-yrittajalle

Valtakunnallisia linkkejä koronavirukseen liittyen

https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid–1

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19