Hyvää Yrittäjän päivää

By | 5.9.2020

Yrittäjän päivää vietetään tänään 5.9.2020. Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät , johon myös Kaskinen kuuluu, kokoontuivat tänään Seinäjoelle päättämään aluejärjestön sääntömuutoksista. Samalla oli myös paikallisyhdistyksillä mahdollisuus pitää omat sääntömuutoskokouksensa. Samalla esittäytyivät Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajiksi pyrkivät yrittäjät. Lisäksi kuulimme Olli Keskisen (Kummelista tuttu) esityksen ”Parempi työpäivä”.

Keskisen esitys antoi yhden mielenkiintoisen tulkinnan yrittämiselle ja työn tekemiselle. Lyhyesti sanottuna, älä stressaa, keskity tekemiseen valittamisen sijaan. Opettele sanomaan myös ei. Kiire on mielentila joka pitää selättää.

Yrittäjien paikallisjärjestö löytyy käytännössä jokaisesta kunnasta ja kaupungista. Aktiivinen yrittämisen edellytysten edistäminen paikkakunnalla on paikallisjärjestön päätehtäviä. Parhaimmillaan se antaa yhteisöllisyyttä ja tukea yrittäjille yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta. Yksinyrittäjä voi olla järjestötyössä yhtä suuri voimavara kuin isommankin yrityksen omistaja. Jatkuvuuden kannalta on tärkeää, että myös nuoret ja alkavat yrittäjät löytävät toimintaan mukaan.

Yrittäjä on päivänsä ansainnut.