Innostusta yritykselle Naistenpäivän edellä

By | 7.3.2019
Lars Losvik innosti kaskislaisia naisyrittäjiä ja heidän ystäviään – ja kuuli myös Peedestä.

Uskon, tahdon, innon sekä tavoitteiden, ohjauksen ja rehellisen palautteen merkityksestä kuultiin Kaskisissa, kun Lars Losvik vieraili kannustamassa yritystoiminnan pyörittämiseen positiivisen asenteen avulla. Kaskisten kaupungin elinkeinoasiamies Johanna Peltoniemi oli kutsunut tilaisuuteen Hannan kahvilaan kaupungin naisyrittäjät ystävineen.

Erityisesti jäi mieleen se, miten suuri merkitys oman motivaation ylläpitämisen kyvyllä sekä oman työn arvostuksella ja sen merkityksellisyyden kokemuksella on siihen, miten yritystään jaksaa ja pystyy kehittämään eteenpäin. Tarvitsemme myös innostavaa kanssakäymistä muiden ihmisten kanssa ja päivittäistä hyvää fiilistä, joka kumpuaa yrityksen jokapäiväisten asioiden hoitamisesta. Muuten emme jaksa sitä kovaa työtä, jota mikroyrityksen pyörittäminen ja pitkätähtäimen suunnitelmien saavuttaminen vaatii yleisesti ja erityisesti isojen kaupunkikeskusten ulkopuolella. Jokaisella on kuitenkin mahdollisuudet onnistua, ja Kaskinen on hyvä paikkakunta yrittää. Kukin voi yrittäjänä omalla tavallaan ja panoksellaan samalla muuttaa tai luoda maailmaa paremmaksi.

Lars Losvik on yksi pohjoismaiden kokeneimmista luennoitsijoista omalla yritysten kehittämisen sarallaan, joka koskee johtajuutta, organisaation kehittämistä sekä työn ilon löytämistä ja kehittämistä. Lisää hänen palveluistaan nettisivuilta: www.larslosvik.com

Lars sai illan aikana tietoa myös Peede-pyöränvuokrauspalvelusta, joten ehkäpä ensi kesänä näemme hänet myös peedeilemässä Kaskisten kaduilla.